DE strijkservice van Parkstad

Prijzen

Met behulp van de prijzen op de website is het mogelijk een duidelijk beeld te krijgen van de tarieven van de strijkservice en daarnaast ook het halen en bezorgen. Ga naar de prijzen om het complete overzicht te bekijken >

Brengen en ophalen

We nemen telefonisch contact met u op wanneer de strijk weer opgehaald kan worden. Gezien de drukte en de bijhorende planning kunnen we vooraf niet exact aangeven wanneer de strijk opgehaald of bezorgd kan worden.

Werkwijze

We strijken de was per stuk zo weet u van te voren wat de kosten zijn en u niet voor verrassingen komt te staan. Om er voor te zorgen dat al uw was terug komt maken we gebruik van een checklist, zodat u naast de kosten ook een overzicht krijgt van de kosten.

De strijk dient schoon en netjes gevouwen in een wasmand of krat geleverd te worden aan de strijkservice. De strijk wordt netjes gevouwen of indien gewenst hangend afgeleverd (de hangers moet u dan zelf meegeven).

Kledingstukken die gebreken hebben worden niet gestreken, dus kijkt u uw was goed na voor u deze meegeeft!

Prijzen zijn incl. BTW maar excl. bezorg kosten. U kunt de was ook zelf komen brengen en halen. Dit kan zoals van te voren is overeen gekomen. De betalingen zijn uitsluitend contant bij de bezorging van u wasgoed.